Οταν μαγειρεύουμε ανοίγουμε παράθυρα και απορροφητήρα καθώς μυρίζει όλο το σπίτι... Μάλιστα όταν τηγανίζουμε η λεγόμενη «τηγανίλα» για να...
Οταν μαγειρεύουμε ανοίγουμε παράθυρα και απορροφητήρα καθώς μυρίζει όλο το σπίτι...
Μάλιστα όταν τηγανίζουμε η λεγόμενη «τηγανίλα» για να φύγει χρειάζεται να περάσει πολλή ώρα.
Εμείς όμως όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχουμε τη λύση. Για αποσμητικό χώρου χρησιμοποιείστε την σόδα φαγητού.
Όταν τηγανίζετε ψάρια, για να μη μυρίζει το σπίτι, βράστε σε ένα μπρίκι λίγη κανέλα.
Δοκιμάστε το!
Μάλιστα όταν τηγανίζουμε η λεγόμενη «τηγανίλα» για να φύγει χρειάζεται να περάσει πολλή ώρα.
Εμείς όμως όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχουμε τη λύση. Για αποσμητικό χώρου χρησιμοποιείστε την σόδα φαγητού.
Όταν τηγανίζετε ψάρια, για να μη μυρίζει το σπίτι, βράστε σε ένα μπρίκι λίγη κανέλα.
Δοκιμάστε το!
καλο και δοκιμασμενο!
ΑπάντησηΔιαγραφή