Loading ...

Προγνωστικα Γαλλία — Ολλανδία

Οι φιναλίστ του Μουντιάλ 2022 Γαλλία υποδέχονται την Ολλανδία στο Σταντ ντε Φρανς στον πιο ενδιαφέρον αγώνα των προκριματικών της Παρασκευής...

Οι φιναλίστ του Μουντιάλ 2022 Γαλλία υποδέχονται την Ολλανδία στο Σταντ ντε Φρανς στον πιο ενδιαφέρον αγώνα των προκριματικών της Παρασκευής.

Είναι μέρος του oμίλου Β, μαζί με Ελλάδα, Δημοκρατία της Ιρλανδίας και Γιβραλτάρ. Η Γαλλία είναι φαβορί σε αυτό το ματς, κυρίως λόγω του πλεονεκτήματος έδρας, αλλά η ατμόσφαιρα στην ομάδα δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα. Ο λόγος συνδέεται με την απόφαση του προπονητή Ντιντιέ Ντεσάμπ να ονομάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ ως νέο αρχηγό, με τη Le Figaro να αναφέρει τώρα ότι αυτό έχει αφήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν αναστατωμένο και πληγωμένο.

Με 117 συμμετοχές και 42 γκολ για τη Γαλλία, ο Γκριεζμάν έβλεπε τον εαυτό του ως φυσικό διάδοχο του Ούγκο Γιόρις, αφού ο τερματοφύλακας ανακοίνωσε την διεθνή αποχώρησή του τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ο 24χρονος Μπαπέ είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης στην ενδεκάδα και η επιλογή του Ντεσάμπ είναι ίσως λογική. Μένει να δούμε αν η απόφαση είναι καλή. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ραφαέλ Βαράν αποχώρησε από την εθνική ομάδα, ενώ απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι Πολ Πογκμπά και Ν’γκόλο Καντέ.

Οι Ουεσλέι Φοφανά και Γουιλιάμ Σαλιμπά είναι επίσης τραυματίες, οπότε ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Ιμπραϊμά Κονατέ θα πρέπει να ξεκινήσει δίπλα στον Νταγιό Ουπαμεκανό στην καρδιά της άμυνας.

Νέα αρχή στην Ολλανδία

Η Ολλανδία είχε μεγάλες φιλοδοξίες στο Κατάρ, αν και αποκλείστηκε από την τελικά νικήτρια Αργεντινή στα προημιτελικά. Οι Οράνιε έπαιξαν 2-2 στο κανονικό χρόνο στο 90λεπτο χάρη σε ένα καθυστερημένο τέρμα του Βάουτ Βέχορστ και ο αγώνας τελικά κρίθηκε στα πέναλτι.

Οι Φίρχιλ φαν Ντάικ και Στέφεν Μπεργκχούις έχασαν τις προσπάθειές τους και η Αργεντινή κέρδισε με 4-3. Ο προπονητής Λούις Φαν Χάαλ αντικαταστάθηκε από τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος είχε ήδη συνεργαστεί με την εθνική ομάδα νωρίτερα. Την περίοδο μεταξύ 2018 και 2020, σημείωσε 11 νίκες στα 20 παιχνίδια που είχε ως επικεφαλής.

Ο Κούμαν υποσχέθηκε να εφαρμόσει ένα ελκυστικό και επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου μετά την κριτική για την αμυντική φιλοσοφία του Φαν Χαλ. Ο Κούμαν έχει καλές αναμνήσεις απέναντι στη Γαλλία καθώς οδήγησε την εθνική Ολλανδίας στη νίκη την τελευταία φορά που έπαιξε.

Τα γκολ από τους Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Κουίνσι Προμές ήταν αρκετά για την Ολλανδία για να σημειώσει εντός έδρας νίκη με 2-0 στο Nations League τον Νοέμβριο του 2018. Ο 60χρονος προπονητής έχει δύο μη διαθέσιμους παίκτες — οι Φρένκι ντε Γιονγκ και Στίβεν Μπέρχβαϊν αποχώρησαν από το ομάδα λόγω τραυματισμού. Αφού έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω τραυματισμού, ο Βαϊνάλντουμ επέστρεψε στην ομάδα και θα πρέπει να ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή.

Πρόβλεψη Γαλλίας — Ολλανδίας:

Περιμένω και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού. Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, θα πάνε για τη νίκη. Με κορυφαίους επιθετικούς όπως οι Γκριεζμάν, Μπαπέ και Ζιρού, είναι σχεδόν αδύνατο να μην σκοράρεις. Άρα, το ερώτημα είναι για την Ολλανδία, αν μπορεί να σκοράρει. Λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες αλλαγές στη γαλλική άμυνα, νομίζω ότι ναι. Η Ολλανδική επίθεση θα μπορούσε να ωφεληθεί από την απουσία των Λιορις και Βαράν. Το τελευταίο κοινό παιχνίδι που έγινε στο Παρίσι έληξε 2-1 για τη Γαλλία.

Γαλλία vs Ολλανδία Επιλογή: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι @ 1,85

ΣΧΟΛΙΑ

BLOGGER
Όνομα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,42,αναμνήσεις,43,ΑΝΔΡΑΣ,15,ΑΝΕΚΔΟΤΑ,11,Απίστευτα,458,ΑΠΟΨΕΙΣ,16,ΑΣΤΕΙΑ VIDEOS,9,ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ,12,ΓΕΛΙΟ,508,γενικού ενδιαφέροντος,160,ΓΥΝΑΙΚΑ,23,δια χειρός...,28,ΕΙΚΟΝΕΣ,197,εκκλησία,49,εκλογές 2015,15,ΕΛΛΑΔΑ,2919,εργασία,66,ερωτήσεις καφενείου,9,ζώα,77,Ζώδια,5,ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ,105,ΚΑΙΡΟΣ,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,5,ΚΟΣΜΟΣ,836,κουτσομπολιό,159,Μουσική,35,ΜΥΣΤΗΡΙΟ,211,οφθαλμαπάτες,3,ΠΑΙΔΙ & ΓΟΝΕΙΣ,10,παραπολιτικά,7,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,71,Σεισμός,14,ΣΟΚ,235,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,14,ΣΧΕΣΕΙΣ,42,Τεχνολογία,542,ΥΓΕΙΑ,328,φράσεις,28,ΧΡΗΣΙΜΑ,79,ads,1,auto - moto,96,celebrities,258,HOT,461,lifestyle,356,media,225,prognostika,1,quiz,1,sexy,195,sport,301,stoixhma,1,tips,5,
ltr
item
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ: Προγνωστικα Γαλλία — Ολλανδία
Προγνωστικα Γαλλία — Ολλανδία
https://miro.medium.com/v2/resize:fit:700/1*5JfND36dsfCeOlL0sOwxKA.jpeg
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ
https://tokafeneiomas.blogspot.com/2023/03/blog-post_24.html
https://tokafeneiomas.blogspot.com/
http://tokafeneiomas.blogspot.com/
http://tokafeneiomas.blogspot.com/2023/03/blog-post_24.html
true
5640985210685719680
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΟΛΑ Περισσότερα... Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Εμφάνιση όλων ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Ουπς! Δεν βρήκαμε κάτι! Πίσω στην ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν Χθες $$1$$ ημέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες πριν Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content