Loading ...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λιντς προγνωστικα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λιντς στο Ολντ Τράφορντ στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις σε διάστημα μιας εβδομάδας στην Πρέμιερ Λ...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λιντς στο Ολντ Τράφορντ στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις σε διάστημα μιας εβδομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα αναμετρηθούν για άλλη μια φορά την Κυριακή, αλλά σε διαφορετική διοργάνωση.

Οι Κόκινοι Διάβολοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, έχουν εξασφαλίσει τον τελικό του EFL Cup. Η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο νέος μάνατζερ Έρικ τεν Χαχ. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τους τελευταίους έξι εντός έδρας αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένης της νίκης 2-1 επί της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ο Τεν Χαγκ έχει κάποια προβλήματα ενόψει αυτού του αγώνα. Ο βασικός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα. Εκτός για τους γηπεδούχους παραμένουν επίσης οι Αντονί Μαρσιάλ και Ντόνι φαν ντε Μπέικ. Ο Κασεμίρο αποβλήθηκε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και ο Βραζιλιάνος θα εκτίσει το πρώτο από τον αποκλεισμό τριών αγώνων εδώ.

Η απουσία του είναι τεράστιο μειονέκτημα για τον Τεν Χαγκ. Οι Σκοτ ΜακΤόμινεϊ και Ντιόγκο Ντάλοτ έχουν αναρρώσει και θα μπορούσαν να λάβουν μέρος σε αυτόν τον αγώνα. Και τέλος για τον Μέισον Γκρίνγουντ — οι κατηγορίες για απόπειρα βιασμού αποσύρθηκαν πρόσφατα, αλλά υπάρχουν κάποιες φήμες ότι ο σύλλογος διεξάγει τη δική του εσωτερική αναθεώρηση πριν αποφασίσει το μέλλον του 21χρονου.

Σε κίνδυνο η Λιντς

Η Λιντς Γιουνάιτεντ βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στη 17η θέση. Έχει 18 βαθμούς, όσο και η Έβερτον, η πρώτη ομάδα στη ζώνη πτώσης. Είναι σαφές ότι η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη. Σε κακή φόρμα βρίσκονται οι Λευκοί την τελευταία περίοδο, με δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς της Premier League.

Η Λιντς έχασε από Νότιγχαμ και Άστον Βίλα, ενώ έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μπρέντφορντ. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ στα δύο τελευταία ματς. Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο βασικός επιθετικός Ροντρίγκο αντιμετωπίζει δύο μήνες εκτός γηπέδων μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε.

Ο γεννημένος στη Βραζιλία Ισπανός διεθνής υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο στη νίκη του στο Κύπελλο Αγγλίας επί της Άκρινγκτον Στάνλεϊ. Ο Ροντρίγκο υπέστη τον τραυματισμό σε μια πρόκληση κατά τη διάρκεια του αγώνα και υπέστη ζημιά στους συνδέσμους και τα οστά στον αστράγαλό του που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Η απουσία του θα είναι μεγάλο μειονέκτημα για τον προπονητή Τζέσι Μαρς, με τον Ροντρίγκο να είναι ο πρώτος σκόρερ της σεζόν με 10 γκολ.

Οι Άρτσι Γκρέι, Στούαρτ Ντάλας, Σόνι Πέρκινς και Άνταμ Φόρσο είναι επίσης τραυματίες. Σε μια πιο φωτεινή νότα, ο Τζορτζίνιο Ράτερ, μία μεταγραφή ρεκόρ για τον σύλλογο, αναζητά θέση εκκίνησης, όπως και ο Γουέστον ΜακΚένι που ήρθε ως δανεικός από τη Γιουβέντους.

Πρόβλεψη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λιντς Γιουνάιτεντ:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει 10 πόντους από 12 διαθέσιμους κόντρα στη Λιντς από την άνοδο των φιλοξενούμενων στην πρώτη κατηγορία το 2020. Και οι δύο εντός έδρας νίκες ήταν υψηλές, 6-2 τον Δεκέμβριο του 2020 και 5-1 τον Αύγουστο του 2021. Έχοντας υπόψη τους φιλοξενούμενους είναι Χωρίς τον καλύτερο σκόρερ Ροντρίγκο λόγω τραυματισμού, πιστεύω ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι θα κερδίσουν για άλλη μια φορά και περιμένω να καλύψουν το χάντικαπ σε απ0όδοση 2,30 στην στοιχηματικη Stoiximan.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Λιντς Γιουνάιτεντ Επιλογή: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -1,5 AH @ 2,30

ΣΧΟΛΙΑ

BLOGGER
Όνομα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,42,αναμνήσεις,43,ΑΝΔΡΑΣ,15,ΑΝΕΚΔΟΤΑ,11,Απίστευτα,458,ΑΠΟΨΕΙΣ,16,ΑΣΤΕΙΑ VIDEOS,9,ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ,12,ΓΕΛΙΟ,508,γενικού ενδιαφέροντος,160,ΓΥΝΑΙΚΑ,23,δια χειρός...,28,ΕΙΚΟΝΕΣ,197,εκκλησία,49,εκλογές 2015,15,ΕΛΛΑΔΑ,2919,εργασία,66,ερωτήσεις καφενείου,9,ζώα,77,Ζώδια,5,ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ,105,ΚΑΙΡΟΣ,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,5,ΚΟΣΜΟΣ,836,κουτσομπολιό,159,Μουσική,35,ΜΥΣΤΗΡΙΟ,211,οφθαλμαπάτες,3,ΠΑΙΔΙ & ΓΟΝΕΙΣ,10,παραπολιτικά,7,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,71,Σεισμός,14,ΣΟΚ,235,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,14,ΣΧΕΣΕΙΣ,42,Τεχνολογία,542,ΥΓΕΙΑ,328,φράσεις,28,ΧΡΗΣΙΜΑ,79,ads,1,auto - moto,96,celebrities,258,HOT,461,lifestyle,356,media,225,prognostika,1,quiz,1,sexy,195,sport,301,stoixhma,1,tips,5,
ltr
item
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λιντς προγνωστικα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λιντς προγνωστικα
https://miro.medium.com/max/590/1*-Kn8R6rumeMsezr2jhxW1w.jpeg
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ
http://tokafeneiomas.blogspot.com/2023/02/blog-post.html
http://tokafeneiomas.blogspot.com/
http://tokafeneiomas.blogspot.com/
http://tokafeneiomas.blogspot.com/2023/02/blog-post.html
true
5640985210685719680
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΟΛΑ Περισσότερα... Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Εμφάνιση όλων ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Ουπς! Δεν βρήκαμε κάτι! Πίσω στην ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν Χθες $$1$$ ημέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες πριν Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content