Loading ...

Χοιρινό ρολό γεμιστό

Ένα ρολό γεμιστό με τυριά, μπέικον και λαχανικά και αρωματισμένο με μυρωδικά, είναι πάντα εμφανίσιμο, εντυπωσιακό και σίγουρα νόστιμο.

Ένα ρολό γεμιστό με τυριά, μπέικον και λαχανικά και αρωματισμένο με μυρωδικά, είναι πάντα εμφανίσιμο, εντυπωσιακό και σίγουρα νόστιμο. 

Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να το μαγειρέψουμε μόνο τις γιορτές, το φτιάχνουμε και το απολαμβάνουμε όποτε εμείς θέλουμε. Είναι ιδανικό για το κυριακάτικό μας τραπέζι!!
Πάμε να δούμε πως θα το ετοιμάσουμε!!

Θα χρειαστούμε: 

1.400-1500 γρ. χοιρινό
1 κουταλιά μουστάρδα απαλή
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1-2 κουταλάκια ρίγανη-θυμάρι-μαντζουράνα
αλάτι - πιπέρι
Για τη γέμιση:
3-4 μπαστουνάκια γραβιέρα
4 φέτες καπνιστό τυρί
5 φέτες μπέικον
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε καρέ
1 μεγάλο καρότο κομμένο σε καρέ 

Επιπλέον 

λαδόκολλα
σπάγκο 

Τι κάνουμε: 
[post_ad]
Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να μας «ανοίξει» το χοιρινό έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για να το τυλίξουμε σε ρολό.
Τοποθετούμε το κρέας πάνω σε μια λαδόκολλα.
Με ένα πινέλο, το αλείφουμε πρώτα με το λάδι, μετά με την μουστάρδα, το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε με το μείγμα των μυρωδικών. Την διαδικασία αυτή την κάνουμε και από τις δυο μεριές του κρέατος, την πάνω και την κάτω.
Αρχίζουμε να γεμίζουμε το ρολό μας.
Στο κέντρο τοποθετούμε τις φέτες από το καπνιστό τυρί και ακριβώς από πάνω, τις φέτες του μπέικον.
Στη μια άκρη, εκεί δηλαδή από όπου θα αρχίσουμε να ρολάρουμε, τοποθετούμε τα μπαστουνάκια της γραβιέρας.
Τέλος τοποθετούμε στη μέση τα κομμένα λαχανικά.
Διπλώνουμε προσεκτικά προς τα μέσα τα 2 άκρα και αρχίζουμε να ρολάρουμε σφικτά, κρατώντας το κρέας καλά.
Τυλίγουμε το ρολό σε λαδόκολλα και έπειτα το δένουμε καλά με τον σπάγκο.
Το τοποθετούμε σε γάστρα, και όχι σε ταψί, για να μη χαθούν κατά το ψήσιμο τα υγρά και μας στεγνώσει.
Προσθέτουμε στην γάστρα και λίγο νεράκι (περίπου 2/3 κούπας νερό) και την σκεπάζουμε με το καπάκι της.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα, στους 210 βαθμούς, για 1,5 ώρα περίπου.
Στη συνέχεια βγάζουμε το ρολό από το φούρνο και αφαιρούμε τον σπάγκο και τη λαδόκολλα.
Ξαναβάζουμε το ρολό στον φούρνο, για να πάρει χρώμα.
Το αφήνουμε να ψηθεί 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρεται ζεστό, αλλά άνετα τρώγεται και κρύο. 



Καλή μας όρεξη!!!

το είδαμε εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

BLOGGER
Όνομα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,42,αναμνήσεις,43,ΑΝΔΡΑΣ,15,ΑΝΕΚΔΟΤΑ,11,Απίστευτα,458,ΑΠΟΨΕΙΣ,16,ΑΣΤΕΙΑ VIDEOS,9,ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ,12,ΓΕΛΙΟ,508,γενικού ενδιαφέροντος,160,ΓΥΝΑΙΚΑ,23,δια χειρός...,28,ΕΙΚΟΝΕΣ,197,εκκλησία,49,εκλογές 2015,15,ΕΛΛΑΔΑ,2919,εργασία,66,ερωτήσεις καφενείου,9,ζώα,77,Ζώδια,5,ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ,105,ΚΑΙΡΟΣ,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,5,ΚΟΣΜΟΣ,836,κουτσομπολιό,159,Μουσική,35,ΜΥΣΤΗΡΙΟ,211,οφθαλμαπάτες,3,ΠΑΙΔΙ & ΓΟΝΕΙΣ,10,παραπολιτικά,7,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,71,Σεισμός,14,ΣΟΚ,235,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,14,ΣΧΕΣΕΙΣ,42,Τεχνολογία,542,ΥΓΕΙΑ,328,φράσεις,28,ΧΡΗΣΙΜΑ,79,ads,1,auto - moto,96,celebrities,258,HOT,461,lifestyle,356,media,225,prognostika,1,quiz,1,sexy,195,sport,301,stoixhma,1,tips,5,
ltr
item
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ: Χοιρινό ρολό γεμιστό
Χοιρινό ρολό γεμιστό
Ένα ρολό γεμιστό με τυριά, μπέικον και λαχανικά και αρωματισμένο με μυρωδικά, είναι πάντα εμφανίσιμο, εντυπωσιακό και σίγουρα νόστιμο.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjUd-5EHf11U2Ton1BFMKxpXVY7ZJrM8uqguLHusHUgQanVGIpBGalao75cS0NIGgTEy9mnr-fWykHIURrYB2EXb4lUOVP2klxlNmCNwEg8H5rFN1r_uS_P5qdhJME9jhSXKjvb4tj7Ywc/s320/1.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjUd-5EHf11U2Ton1BFMKxpXVY7ZJrM8uqguLHusHUgQanVGIpBGalao75cS0NIGgTEy9mnr-fWykHIURrYB2EXb4lUOVP2klxlNmCNwEg8H5rFN1r_uS_P5qdhJME9jhSXKjvb4tj7Ywc/s72-c/1.JPG
ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ
http://tokafeneiomas.blogspot.com/2017/05/blog-post_95.html
http://tokafeneiomas.blogspot.com/
http://tokafeneiomas.blogspot.com/
http://tokafeneiomas.blogspot.com/2017/05/blog-post_95.html
true
5640985210685719680
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΟΛΑ Περισσότερα... Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Εμφάνιση όλων ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Ουπς! Δεν βρήκαμε κάτι! Πίσω στην ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες πριν Χθες $$1$$ ημέρες πριν $$1$$ εβδομάδες πριν περισσότερες από 5 εβδομάδες πριν Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content